California & Nevada 2014 del 3


Hei, her er siste delen med bilder fra California og Nevada turen. Bildene under er fra LA! Jeg ble helt forelsket i LA og hadde en veldig fin tur! 

Har fått en del spørsmål i det siste, så jeg tenkte å ha en liten spørsmålsrunde om utveksling snart! :D

California & Nevada 2014 del 2


Hei, her er del 2 av bildene fra turen til California og Nevada! 
Del 3 kommer senere, med bilder fra LA! :))

California & Nevada 2014 del 1


Hei hei! 

Jeg kom hjem på Norsk jord for litt under to uker siden. På den tid har jeg rukket å bli syk. Noe som ikke er like gøy med tanke på at mange av planene med å møte venner har blitt forflyttet (om man kan si det?? hehe, norsken min svikter litt i ny og ned). I stedet ligger jeg i sofaen som en tvslave, selvom det ikke er helt det jeg vil bruke mine første uker hjemme på. Men sånn er det bare, og jeg er heldigvis på bedringensvei. Så jeg bare krysser fingrene for at jeg er helt frisk i morgen!! Det har jeg nå sagt hver dag i fem dager, men satser på at i morgen skjer det hehe.. 

Uansett, over til overskriften! De tre siste ukene av mitt år i USA var jeg i California og Nevada på ferie med min familie. Jeg møtte de på flyplassen i NY, og vi tok derfra veien til vestkysten av USA. Jeg er jo veldig glad i kameraet mitt, og endte som vanlig opp med en god del bilder. Tenkte av den grunn at jeg skulle dele noen av disse med dere, så here ya go!
Det kommer fler bilder i ett annet innlegg, gi og med at jeg nå fant ut at det var litt mange... 

Hele ferien gikk veldig fort og jeg sto på norsk jord før jeg hviste ordet av det. En av tingene jeg har lært i år må være at tid flyr av gårdet, og det er viktig å stoppe og ta inntrykkene inn i blandt. (Her var jeg veldig dyp alstå, men man blir litt dyp av å være utvekslingsstudent. Det ble i allefall jeg da, haha. Mye av det jeg sier gir sikkert ikke mening, men sånn har det nok alltid vært..) Dette året har gått utrolig fort, og det er nesten litt skremmende noen ganger. Det å være hjemme var rart, men også veldig normalt. (Guri, nå er jeg på rimern også.. tror jeg da.. kanskje ikke...) Okei, jeg tror jeg børr stoppe før dette innlegget blir værre.. hehe jaja, sjalabaiijjsss !?!? 

 

Dagstur til Washington D.C


Amerikansk tid: 16:53  - Norsk tid: 22:53

Hei,

I går vandret jeg rundt i Washington DC sammen med en annen utvekslingstudent og deler av hennes vertsfamilie. De spurte om jeg hadde lyst til å være med, og da svarte jeg selvfølgelig ja. Det tar rundt 2 1/2 time å reise dit, men fikk bla. se det hvite hus og dra på min første baseball kamp.

Baseball var veldig gøy. Stemningen var på topp. Alle untatt meg skjønnte reglene, men hadde det supert uansett. Skjønnte etterhvert hvem som var hvem. Washington spilte mot San Fransisco. Washington tapte..tror jeg. Uansett, jeg hadde det super gøy. Og må bare informere om at alle museene rundt der hvor det hvite hus er, de er gratis! Det er kult. 

I morgen skal jeg gå sammen med colourgard i et musikktog, og jeg er så nybegynner som det går ann å bli. Krysser fingrende for at det går bra, så blogges vi siden! 

Stikkord:

AFRIKA


Hei, de 2 siste ukene har jeg tilbrakt i Afrika med familien. Noe av det sykeste jeg har vært med på. Den første uken tilbrakte vi i Sør Afrika. Der var vi blandt annet på Safari i Entabeni. Det var helt sykt, men samtidig noe av det skumleste jeg har vært med på. Menneskene der var helt fantastiske. Bare kjempe glade alle sammen, og guiden var bare helt herlig. Hun hadde selv vokst opp i bushen, og hadde så mange historier å fortelle. Jeg er selv stolt av å ha overlevd fire dager i bushen jeg da, haha! 


Denne apen angrep meg faktisk, og det var sykt skummelt! En av de gangene jeg var redd.. hehe. Tror den prøvde å få tak i iphonen min... Det gikk ville dyr ved lodgen (hotell lignende greia vi bodde på), og disse apene var bland alle de dyrene (samt. hyener, leoparder, elefanter osv.) 

Den siste uken tilbrakte vi på Mauritius. Det var veldig gøy det også. Tempraturen var ikke på det høyeste, men det var varmt nok. Det er vinter i Afrika, så der gikk de med jakker alle sammen (nesten). I motsetning til Entabeni var det altså ingen farlige dyr på Mauritius, tydligvis. Dette var noe jeg ikke så meg helt enig i. Mauritius er jo en øy, så i vannet var det jo mange "fine" fisker. Kan vel nevne noen; hai, sverdfisk osv. Vi så bare delifiner og sånne andre fargerike fisker. MEN, Jeg er jo livredd for alt som lever under vannet (og mange over vannet også forsåvidt, men ikke alle..), så var veldig glad for at det var basseng på hotellet. Prøvde meg på snorkling, men det varte ikke lenge. Det var gøy da, om vi ser bort i fra fiskene.


Alt i alt var det en helt sinnsyk opplevelse, og det anbefales på det sterkeste! Stooor koste meg, selvom det noen ganger var en smule skummelt. Tok som vanlig veldig mange bilder, så kan hende det kommer et bildedryss etterhvert ;-)

- Har du vært i Afrika før?

Nå er det litt under en måned til jeg reiser på utveksling. Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, haha! Tiden går så utrolig fort. 

 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juni 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemthits