Da var det slutt


Amerikansk tid: 16:56 - Norsk tid: 22:56

For ett år siden hadde jeg ikke peiling på hva jeg hadde i vente! Jeg ante rett og slett ingenting. Jeg var "dum"! Bare det at jeg står her i dag ett år senere og skal si hade til så mange mennesker jeg har blitt så glad i er helt absurd. Hele situasjonen er bare veldig komplisert! 

Utveksling var på mange måter helt forferdelig til tider, men i det hele; helt fantastisk. Det valget jeg tok om å være utvekslingsstudent var det beste valget jeg har tatt noen gang, og jeg angrer ikke ett sekund. Jeg har lært så mye om meg selv, og sikkert mer en jeg vet helt selv. Jeg er fortsatt den samme Anna Marie som forlot Norsk jord for ett årsiden, men bare en god del sterkere. Det føles ut som man kan gjøre alt her i livet etter dette! 


Jeg kommer tilbake!!!

Ja, selvfølgelig gleder jeg meg til å komme hjem igjen! Men gurimalla så vankelig det skal være å si ordet "hade". 

 

 

 

 

VIDEO: Chicago + Ocean City


Amerikansk tid: 20:50 - Norsk tid: 2:50
Hei, 
Da har jeg blitt ferdig med videoene fra Chicago og Ocean City. Here you go! (:

To veldig morsome turer med andre ord! Blogges..

Ocean City


Amerikansk tid: 22:4 - Norsk tid: 4:47      

Hellu, 

Forje tirsdag tok jeg turen til Ocean City med vertsmoren min, venner av henne, Shellie og Alec. Været var ikke på sitt beste, men vi hadde det gøy uansett. Lo så jeg gråt til tider, haha!På turen hjem dro vi innom Baltimore, og så på et baseball game. Forstår fortsatt ikke veldig mye, men det var gøy uansett! 

 

 

 

Chicago


 Amerikansk tid: 21:54 - Norsk tid: 3:54

I går kveld kom jeg tilbake fra noen fine dager i Chicago. Jeg besøkte Karen som er utvekslingstudent der i år (trykk -her- for å komme til bloggen hennes). Det var kjempe koslig å se henne igjen. Været var veldig fint og jeg stooor koste meg!


Chicago er en veldig fin og koslig by. Jeg filmet en del når jeg var der også, så derfor har jeg planer om å sette sammen en liten video! Vi blogges.

 

Graduation & Showcase


Amerikansk tid: 23:00 - Norsktid: 05:00

Forje torsdag hadde jeg graduation.  Det ble en vellykket kveld med taler, utdeling av diplomer, og sist men ikke mins: cap and gown (som jeg nå får ha med meg hjem, som selvfølgelig er veldig stas)!

I helgen har jeg hatt showcase der jeg har tatt teater timer dette året. Uten den teaterskolen, og teaterlærern min vet jeg sannelig ikke om jeg hadde overlevd dette året. Har hatt det så sinnsykt gøy og fått minner for livet. Har møtt så mange fantastiske mennesker! Også har det vært super fint å få holdt på med det jeg elsker, og jeg har også lært så sinnsykt mye!
I morgen reiser jeg til Chicago for å besøke Karen!!! Gleder meg så det holder (: Vi blogges siden
VIDEO: NYC 2014


Amerikansk tid: 23:03 - Norsk tid: 05:03

Her er videoen fra turen til NYC i April. Den ble ikke så lang fordi jeg ikke filmet så mye. Uansett, jeg savner det! Skulle ønske jeg kunne oppleve det hele igjen.

Vi blogges!

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemthits