Siste Skoledag


Norsk tid: 6:14 - Amerikansk tid: 0:14

Tiden går så sinnsykt fort. I dag var det siste skoledag, og det er egentlig veldig rart å tenke på. Føler at første skoledag var i går. Nå har jeg da sommer ferie, og er ferdig med high school her i USA. Det har vært litt av ett år, og jeg sitter igjen med så mange minner og venner jeg vil ha resten av livet. Her er litt bilder fra de siste ukene.  

Over her ser dere litt bilder fra prom. Det var litt av en opplevelse. Været var ikke på sitt beste, men jeg hadde det artig uansett. Under her ser dere et bildet fra student cabaree der jeg går på teater forje helg. Har ikke ord for hvor mye jeg elsker det stedet og menneskene. Utvekslingsåret mitt hadde ikke vært det samme uten, og tørr ikke tenke på hvordan det da ville blitt! 

På bildet over ser dere et bildet fra musikal timen jeg tar på lørdager, hvor vi da hadde 80s day. En gjeng med herlige mennesker, og som jeg kommer til å savne så alt for mye. Under her ser dere noen bilder fra Drama Baquet på tirdag. Koslig kveld!

Meg og beste Ashley:

På torsdag var jeg på en fieldtrip i West Virgina. Vi dro til Black Water Falls og deretter til en cafe i en småby hvor et band kalt: "The Barefoot Movement "spillte. Det var artig, og den lille byen var så koslig!

Selve graduation sermonien er ikke før neste torsdag. Og helgen etter er det show case der jeg går på teater. Neste uke er derfor fylt med en del øvinger og masse annet. Uken etter tar jeg turen til Chicago for å besøke Karen i noen dager. Gleder meg vilt! Deretter følger en hel masse med blandt annet en tur til Ocean City. Tilslutt er det tid for å si hade, noe jeg er langt i fra forbredt på. Og vil helst latt være.. hehe uff gruer meg til den tid.. 

Jaja, skal nyte den siste tiden og kose meg vilt. Angrer ikke ett sekund på at jeg dro! Det har vært helt fab. 

NYC DAG 3


Amerikansk tid: 15:47 - Norsk tid: 21:47

Vi startet dagen med å ta turen til toppen av Rockefeller Center, og deretter hadde vi litt tid til shopping. Vi avsluttet turen med Aladdin på broadway. Dette er en veldig ny oppsetning på broadway (en måned gammel hvis jeg ikke tar helt feil), og en helt annen sjanger enn Les Miserable. Jeg ble nok en gang helt satt ut, og er vanskelig å velge en favoritt blandt de to vi så. Det er to veldig forskjellige broadway show, men begge er verdt å se. Kunne gjort alt for å se dem igjen!! Det kuleste hadde vært å spillt i en av dem da.. hehe.. Denne turen veldig fort! Hadde det veldig gøy i allefall, men var fristende å "miste" bussen tilbake.. hehe 
Nå er det litt under 2 måneder igjen, så er utvekslingsåret mitt ferdig! Helt sykt å tenke på, og tiden flyr av gårde. Neste helg er det prom, så er det graduation og deretter en hel masse som skjer før jeg tar turen til California faktisk. Deretter er det hjem! Masse å glede seg til med andre ord. Og om 2 uker har jeg sommerferie..
Jeg filmet litt i NY, og skal få postet en liten video her når den er ferdig tenker jeg. Vi blogges! 

NYC DAG 2


Amerikansk tid: 11:59 - Norsk tid: 17:59

Vi startet dagen med en workshop sammen med en skuespiller fra Les Miserable, Arbender Robinson. Han var utrolig flink, og veldig morsom. Han har vært med i hele 9 show på broadway (blandt annet Hair), og han har vært lenge i bransjen. Vi alle kom ut derfra med smilende fjes, og jeg lærte utrolig mye. Deretter etterfulgte en dag med fri, og vi kunne gjøre hva vi ville helt til vi møttes for middag. Etter middag på Applebees, fikk vi enda mer fritid helt til kl 23. Da fikk jeg spist en helt utrolig god tradisjonell NYC cheesecake. 


Vi spiste lunsj på en italiensk resturant i Little Italy, og de hadde sykt god pizza! Den het: "Lombardi's", og hvis du en gang reiser til NY, vil jeg desidert anbefale denne resturanten. Nok en innholdsrik dag! Dag 3 kommer snart ;)
Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemthits