NYC DAG 1


Amerikansk tid: 21:01 - Norsk tid: 3:01

Hei,

Lørdag kveld kom jeg hjem fra en skoletur til New York City. Har jo vært der en gang før, men jeg får aldri nok. Jeg elsker den byen, og har planer om å studere teater der i fremtiden. Uansett, vi var der fra torsdag til lørdag. Tiden fløy av gårde, og før jeg hviste ordet av det satt jeg på bussen på vei tilbake. Tenkte å fortelle litt om hva vi gjorde dag de forskjellige dagene, men fordi jeg tok så veldig mange bilder som vanlig er jeg nødt til å dele de opp i flere innlegg. Ellers hadde dette innlegget blitt alfor langt. Uansett, her er torsdagens:

Dag 1 - Vi dro fra skolen i 12 tiden, og etter rundt 5 timer i buss var vi enderlig fremme. Jeg var jo helt overgira, og hadde var egentlig ganske utrolig at jeg overlevde de 5 timene i buss.. haha! Når vi kom fram spiste på en helt grei resturant, før det var tid for Les Miserable på Broadway. Jeg har ikke ord på hvor bra den var. Ble rett og slett helt satt ut! 


Dag 2 kommer snart! ;)

 

Tiden løper fra meg


Da var dusjforhenget med snømenn byttet ut med et med fisker. Det går mot sommer, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Er ikke så mye som skjer for tiden, men på en annen side en hel masse. Føler at den siste forestilling av skolemusikalen var i går, og at jeg kom hit forje uke. Det er litt vanskelig å sette ord på hva jeg føler. Det er så mye forskjellig! 

Jeg gleder meg til å komme hjem, men gruer meg til å si hade...
På torsdag reiser jeg til New York, og det gleder jeg meg helt vilt til.

Ellers ønsker jeg dere alle God Påske! (Kan ikke tro at det er påske allerede heller jeg da, haha...) Vi blogges! 

En liten oppdatering


Hei, nå er det noen uker siden sist jeg blogget. De ukene har flydd av gårde fra min side, og etter hawaii har det egentlig bare gått oppover. For to uker siden hadde vi premiere på skolemusikkalen, som ble etterfulgt med 6 andre forestillinger i ukene etter. Har hatt det helt fantastisk rett og slett! Har møtt så mange nye mennesker, og fått kjempe mange nye venner. Har hatt ting å gjøre 24/7 og jeg har kost meg villt. 


Den siste forestillingen var søndag forje helg, og det var veldig trist når alt var "over". På en annen side var det ganske uberskrivelig at jeg hadde gjort min første forestilling (og forhåpenligvis ikke siste) utenfor Norges grenser, hehe! Jeg skal komme tilbake til USA. Må bare gjøre ferdig videregående og litt sånn i Norge ;)Har også fått min cap and gown (graduation klærne) forresten. Jeg var helt i hundre når jeg fikk se de med egene øyne for aller første gang, haha. New York turen er rett rundt hjørne også. Det samme er prom og mange andre ting! Begynner å få blande følelser om å dra hjem. Gleder meg til å komme hjem, men gruer meg til å dra fra alle disse menneskene. Vi blogges siden...


To all the friends that I made during the musical, Crazy for you: 

I just want to say thank you! You guys have changed my whole exchange year. I have got so many new friends that I will have the rest of my life. I have about 3 mounts left of my exchange year. That makes me freak out, because I don't want to leave you all. On another side, it makes me smile. Since you guys will be a part these next mounts (I hope.., haha). It was my first show in the US. Thanks for making it such an awesome experience. Love you all <3 LØFT TAKET!

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemthits