California & Nevada 2014 del 1

♡ ♡ ♡

Hei hei! 

Jeg kom hjem på Norsk jord for litt under to uker siden. På den tid har jeg rukket å bli syk. Noe som ikke er like gøy med tanke på at mange av planene med å møte venner har blitt forflyttet (om man kan si det?? hehe, norsken min svikter litt i ny og ned). I stedet ligger jeg i sofaen som en tvslave, selvom det ikke er helt det jeg vil bruke mine første uker hjemme på. Men sånn er det bare, og jeg er heldigvis på bedringensvei. Så jeg bare krysser fingrene for at jeg er helt frisk i morgen!! Det har jeg nå sagt hver dag i fem dager, men satser på at i morgen skjer det hehe.. 

Uansett, over til overskriften! De tre siste ukene av mitt år i USA var jeg i California og Nevada på ferie med min familie. Jeg møtte de på flyplassen i NY, og vi tok derfra veien til vestkysten av USA. Jeg er jo veldig glad i kameraet mitt, og endte som vanlig opp med en god del bilder. Tenkte av den grunn at jeg skulle dele noen av disse med dere, så here ya go!
Det kommer fler bilder i ett annet innlegg, gi og med at jeg nå fant ut at det var litt mange... 

Hele ferien gikk veldig fort og jeg sto på norsk jord før jeg hviste ordet av det. En av tingene jeg har lært i år må være at tid flyr av gårdet, og det er viktig å stoppe og ta inntrykkene inn i blandt. (Her var jeg veldig dyp alstå, men man blir litt dyp av å være utvekslingsstudent. Det ble i allefall jeg da, haha. Mye av det jeg sier gir sikkert ikke mening, men sånn har det nok alltid vært..) Dette året har gått utrolig fort, og det er nesten litt skremmende noen ganger. Det å være hjemme var rart, men også veldig normalt. (Guri, nå er jeg på rimern også.. tror jeg da.. kanskje ikke...) Okei, jeg tror jeg børr stoppe før dette innlegget blir værre.. hehe jaja, sjalabaiijjsss !?!? 

 

4 kommentarer

Elise

01.08.2014 kl.12:32

Så utrolig fine bilder - hvor lenge har du vært i California?

Anna Marie

02.08.2014 kl.17:58

Elise: Tusen takk :) Jeg var i California i 3 uker!

Anna Marie

02.08.2014 kl.17:59

**Eller var i Nevada (Las Vegas) i 3 dager av disse 3 ukene på en måte da.. om det gav mening hehe

04.08.2014 kl.19:29

Vurderer å ta et år i utlandet til neste år.. Kan du forklare litt om selve opplevelsen (hvordan det var med tanke på nytt hjem,nye folk osv)

Kanskje du kunne ha laget et eget innlegg om det?

Fine bilder forresten :)

Anna Marie

05.08.2014 kl.11:59

Anonym: Hei, jeg det kan jeg sikkert! Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde om utveksling, og da kan jeg jo svare på det der evt! Tusen takk :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡