Siste Skoledag

♡ ♡ ♡

Norsk tid: 6:14 - Amerikansk tid: 0:14

Tiden går så sinnsykt fort. I dag var det siste skoledag, og det er egentlig veldig rart å tenke på. Føler at første skoledag var i går. Nå har jeg da sommer ferie, og er ferdig med high school her i USA. Det har vært litt av ett år, og jeg sitter igjen med så mange minner og venner jeg vil ha resten av livet. Her er litt bilder fra de siste ukene.  

Over her ser dere litt bilder fra prom. Det var litt av en opplevelse. Været var ikke på sitt beste, men jeg hadde det artig uansett. Under her ser dere et bildet fra student cabaree der jeg går på teater forje helg. Har ikke ord for hvor mye jeg elsker det stedet og menneskene. Utvekslingsåret mitt hadde ikke vært det samme uten, og tørr ikke tenke på hvordan det da ville blitt! 

På bildet over ser dere et bildet fra musikal timen jeg tar på lørdager, hvor vi da hadde 80s day. En gjeng med herlige mennesker, og som jeg kommer til å savne så alt for mye. Under her ser dere noen bilder fra Drama Baquet på tirdag. Koslig kveld!

Meg og beste Ashley:

På torsdag var jeg på en fieldtrip i West Virgina. Vi dro til Black Water Falls og deretter til en cafe i en småby hvor et band kalt: "The Barefoot Movement "spillte. Det var artig, og den lille byen var så koslig!

Selve graduation sermonien er ikke før neste torsdag. Og helgen etter er det show case der jeg går på teater. Neste uke er derfor fylt med en del øvinger og masse annet. Uken etter tar jeg turen til Chicago for å besøke Karen i noen dager. Gleder meg vilt! Deretter følger en hel masse med blandt annet en tur til Ocean City. Tilslutt er det tid for å si hade, noe jeg er langt i fra forbredt på. Og vil helst latt være.. hehe uff gruer meg til den tid.. 

Jaja, skal nyte den siste tiden og kose meg vilt. Angrer ikke ett sekund på at jeg dro! Det har vært helt fab. 

2 kommentarer

brodern

27.05.2014 kl.19:12

sommerferie... så heldig! kos deg massemasse videre, jeg gleder meg sååå til du kommer tilbasjat! luv ya<3

Karen Cecilie

28.05.2014 kl.00:26

Ser ut som du har det gøy! Gleder meg til du kommer hit!!!! <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡