NYC DAG 3

♡ ♡ ♡

Amerikansk tid: 15:47 - Norsk tid: 21:47

Vi startet dagen med å ta turen til toppen av Rockefeller Center, og deretter hadde vi litt tid til shopping. Vi avsluttet turen med Aladdin på broadway. Dette er en veldig ny oppsetning på broadway (en måned gammel hvis jeg ikke tar helt feil), og en helt annen sjanger enn Les Miserable. Jeg ble nok en gang helt satt ut, og er vanskelig å velge en favoritt blandt de to vi så. Det er to veldig forskjellige broadway show, men begge er verdt å se. Kunne gjort alt for å se dem igjen!! Det kuleste hadde vært å spillt i en av dem da.. hehe.. Denne turen veldig fort! Hadde det veldig gøy i allefall, men var fristende å "miste" bussen tilbake.. hehe 
Nå er det litt under 2 måneder igjen, så er utvekslingsåret mitt ferdig! Helt sykt å tenke på, og tiden flyr av gårde. Neste helg er det prom, så er det graduation og deretter en hel masse som skjer før jeg tar turen til California faktisk. Deretter er det hjem! Masse å glede seg til med andre ord. Og om 2 uker har jeg sommerferie..
Jeg filmet litt i NY, og skal få postet en liten video her når den er ferdig tenker jeg. Vi blogges! 

2 kommentarer

juneiamerika

21.05.2014 kl.12:20

Hei! Så gøy det ser ut. Jeg reiser med dramafag året 14/15, har du en email så jeg kunne spurt deg litt? :)

Anna Marie

22.05.2014 kl.22:58

juneiamerika: Ja, så klart! min email er: a.mss.1@hotmail.com :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡