NYC DAG 1

♡ ♡ ♡

Amerikansk tid: 21:01 - Norsk tid: 3:01

Hei,

Lørdag kveld kom jeg hjem fra en skoletur til New York City. Har jo vært der en gang før, men jeg får aldri nok. Jeg elsker den byen, og har planer om å studere teater der i fremtiden. Uansett, vi var der fra torsdag til lørdag. Tiden fløy av gårde, og før jeg hviste ordet av det satt jeg på bussen på vei tilbake. Tenkte å fortelle litt om hva vi gjorde dag de forskjellige dagene, men fordi jeg tok så veldig mange bilder som vanlig er jeg nødt til å dele de opp i flere innlegg. Ellers hadde dette innlegget blitt alfor langt. Uansett, her er torsdagens:

Dag 1 - Vi dro fra skolen i 12 tiden, og etter rundt 5 timer i buss var vi enderlig fremme. Jeg var jo helt overgira, og hadde var egentlig ganske utrolig at jeg overlevde de 5 timene i buss.. haha! Når vi kom fram spiste på en helt grei resturant, før det var tid for Les Miserable på Broadway. Jeg har ikke ord på hvor bra den var. Ble rett og slett helt satt ut! 


Dag 2 kommer snart! ;)

 

2 kommentarer

Prinsesse Line

30.04.2014 kl.03:09

så fine bilder :)

Farfar og farmor

30.04.2014 kl.09:34

Stjernen i New York er veldig flink til å ta bilder og vi gleder oss til å se flere, men den største gleden blir å se deg her hjemme igjen. Med hilsen og klem fra farmor og farfar.

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡