HAWAII DAG 7 - Snorkeling og Hawaiian Party

♡ ♡ ♡

Amerikansk tid: 17:27 - Norsk tid: 23:27

Snorkeling er jo ikke helt min greie gi og med at jeg er redd for fisk. Den (siste) dagen dro vi til en slik strand hvor man måtte betale for å komme inn. Vi fikk se en video om stedet når vi kom dit. Videoen viste hva slags fisk som befant seg under vannet på den stranden, og det hjalp ikke veldig når det kommer til mitt forhold med fisk. 

Uansett, jeg hadde på forhånd bestemt meg for at jeg i allefall skulle prøve. Så jeg våget meg ut i vannet jeg viste at seler, store fisk, skilpadder og mange andre dyreslag bodde. Overraskende nok gikk dette veldig bra, om vi ser bort i fra den ene gangen hvor jeg og Hannah (som ikke var så begeistret over fisk heller) rotet oss bort oppå dette ene revet da. Vannet var ikke så dypt, men vi fant ikke veien ut. I tillegg var det selvfølgelig mange fisker akkurat der. Vi begge fikk litt panikk før vi enderlig fant veien ut. 

Tro det eller ei, men vi våget oss ut i vannet litt senere på dagen også. Vi lærte at vi ikke skulle gå der hvor det var steingrunn eller hva det var, fordi der var det mer fisk. Uansett, det var en del mennesker på denne stranden, så vi så ikke så veldig mye av all den fisken de viste på den videoen. Det var egentlig helt greit det da!

På ettermiddagen og resten av kvelden var vi på et Hawaiian Party. Vi pyntet oss litt ekstra, og måtte kjøre buss ganske langt for å komme dit. Det ble en kveld med mye mat, forestilling og dansing av hula hula på scenen (haha). Bussturen hjem var den beste av dem alle. Rett og slett ubeskrivelig! 
Jeg hadde en super uke, og anbefaler alle som har muligheten til å gjøre det samme. Har fått mange nye venner jeg vil holde kontakten med, og minner jeg aldri vil glemme. Kommer til å ta med meg alt videre, og vil aldri glemme den uken. Savner alt så mye! Kunne gjort alt for å få spole tilbake tiden, og oppleve det hele på nytt. 

Dagen etter var avreise, og det skjedde ikke så mye denne dagen. Var bare veldig trist, og litt deprimerende å dra fra en uke som det. Kommer aldri til å glemme stedet, menneskene og opplevelsene :)

MALAHO HAWAII

(ps. jeg skal prøve å poste videoen om turen i morgen..)

 

 

2 kommentarer

Victoria Wisløff

08.03.2014 kl.23:30

Herlig blogg du har!

Anna Marie

09.03.2014 kl.03:40

Victoria Wisløff: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡