HAWAII DAG 6 - Pearl Harbor og Stranden

♡ ♡ ♡

Amerikansk tid: 17:21 - Norsk tid: 23:21

På formiddagen besøkte vi et kjent minnesmerket kalt Pearl Harbor. Her lærte vi mye om hva som skjedde på akkuratt samme sted. Synes det er viktig at mennesker besøker slike steder, slik at vi gjør så mye vi kan for at slike ting ikke skjer igjen. Vi fikk se hvor de signerte papiret for å sette slutten på 2.verdenskrig, og hvor skipene som ble sunket ligger. Synes dette var lærerikt, og veldig viktig at vi tok turen til dette minnesmerket. 

Vi stoppet på veien tilbake for å spise lunsj. Jeg drakk enda en smoothie fra Jamba Juice, og jeg ble bare enda mer forelsket i smoothiene.  Etter det dro vi tilbake til hotellet, og tok turen til stranden rett ved hotellet. Den var litt folksom, men det var gøy. Vi badet og solte oss helt til det var tid for å gjøre seg klar til middag. Denne gangen spiste vi middag på et veldig fint sted. Maten var god, men vi fikk enda mer fritid etter det. Vi benyttet sjangsen til å kjøpe en yoghurt is til dessert. Vi tittet litt mer i butikker, før vi trøtte vandret tilbake til hotellet.
Nå skal jeg ta turen til Shellie, så snakkes vi siden! De neste førstkommende ukene er det masse som skjer. Har full timeplan, og skolemusikalen er bare to uker unna. Guri, som jeg gleder meg! 

3 kommentarer

Victoria Wisløff

07.03.2014 kl.23:26

Utrolig herlig blogg!

Thea

08.03.2014 kl.00:04

<3<3<3<3<3<3<3<3

Gørill

20.03.2014 kl.13:40

Hei ;) Så moro å få et lite innblikk i skoleåret ditt! Fant jo bloggen din når jeg ble venn med mamman din på facebook. Så heldig du er som får anledning til å oppleve dette. Tror jeg har fått med meg det meste her! Nyt tiden videre, du blir aldri 17 år igjen! Rett som det er ses vi sikkert på Hvaler! Som du ser har jeg en blogg jeg også, men den handler mest om håndarbeid, litt fra Hvaler er det nok der også. Klem fra Gørill på nabohytta.

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡