HAWAII DAG 2 - Surfing

♡ ♡ ♡

Amerikansk tid: 21:42 - Norsk tid: 3:42

Været var ikke helt på topp denne dagen, men bølgene var perfekte for surfing. Vi ble delt opp i to grupper. Den ene gruppen skulle surfe først, og den andre gruppen skulle på båttur med en catamaran. Etter 1 1/2 times tid skulle gruppene bytte aktivitet. Jeg var på gruppe to, og skulle derfor dra på båttur først, men siden ikke været var på sitt beste ble den flyttet til en annen dag. Når den første gruppen surfet fikk vi fritid til å vente på at det var vår tur til å surfe. Når vi surfet klarnet været litt opp, og den andre gruppen dro på båttur mens vi surfet senere. 

Jeg hadde gledet meg veldig til å prøve å surfe, men var litt nærvøs om hvordan det kom til å gå. Var veldig spent på om jeg greide å stå på brettet eller ikke. Det viste seg at det vanskeligste var å padle fordi det var så sinnsykt tunkt. Vi fikk hjelp med å finne den riktige bølgen, men etter det måtte vi reise oss osv på egenhånd. Gjett hvem som sto på første forsøk? Jeg! haha, stolt!

Når jeg kom opp av vannet fikk jeg beskjed om at jeg hadde en kul over øyet. dette var noe jeg ikke hadde merket, for det gjorde ikke vondt. Jeg skjønnte fort at dette måtte være fra en av de gangene jeg hadde falt av (noe som skjedde ett par ganger.. hehe). Dette var jo litt flaut, men kunne vært mye verre. Jeg var fast bestemt på å kjøpe bilder som ble tatt av oss når vi surfet, slik at jeg kunne vise at jeg ikke bare fallt av. Haha, surfing var i allefall veldig gøy da! 

Senere på dagen dro vi på et kjøpesenter med over 600 butikker. Vi var der i to timer, før vi dro å spise på en resturang som er veldig kjent. Den heter: "Bubba Gump - Shrimp ", og den er inspiret av filmen Forrest Gump. Vi hadde planer om å titte i mer butikker etter vi spiste, men så viste det seg at siden det var søndag stengte butikkene tidlig. Av den grunn rakk vi ikke det. Når vi kom tilbake fikk vi derfor litt fritid til å vandre rundt i hovedgaten i Honolulu. Det kan man jo ikke akkuratt klage på det heller! Der er det mange fine butikker også nemlig, og kjempe stilig egentlig. Vi fikk masse fritid på kveldene hele uken for å gå å shoppe i hovedgaten :-))

Her kan dere se kulen litt. Med mine computer skills fikk jeg limt på en pil, slik at det er "enklere" å se den. Den ble blåere etter hvert, men ikke alt for mye. Må jo vise dere ett av bildene jeg kjøpte slik at dere ser jeg ikke lyver om mine surfing "skills" i tillegg..

The Surfbabe with the blue eye.. 

Dagen var velykket selvom været var litt dårlig, men fler glade dager fulgte med enda bedre vær!

 

2 kommentarer

Thea

01.03.2014 kl.22:51

kjempestor bølge du surfet på! neida hahah, du er flink! jeg hadde aldri klart det :D kjempefine bilder, supermisunnelig, men unner deg det virkelig!<3 gleder meg til dag 3 :D:D:D missyou<3

Anna Marie

02.03.2014 kl.03:52

Thea: HAHAHA! Savner deg også veldig mye :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡