Tilbake fra Hawaii

♡ ♡ ♡

Amerikansk tid: 18:15 - Norsk tid: 0:15

For en uke sier jeg bare! Har ikke ord på hvor fantastisk den har vært. Den var desidert en av de beste ukene i mitt liv så langt, og jeg sitter igjen med minner som kommer til å vare livet ut. Har fått mange nye venner, og opplevd en helt utrolig koslig kultur. Uken gikk så alt for fort, og jeg kunne gjort alt for å gjøre det igjen. Jeg elsker Hawaii! 

Jeg kommer til å blogge innlegg om hva vi gjorde de forskjellige dagene, og om hvordan min opplevelse var i dagene fremover. Tok også en del videoklipp jeg skal sette sammen, og forhåpentligvis få postet på youtube og delt den her. Det å dra fra Hawaii var ikke enkelt. Jeg har hatt det så utrolig bra. Jeg skal tilbake dit en gang. Det er helt sikkert! Jeg vil reise verden rundt, møte nye mennesker og levet livet fullt. Jeg må takke alle som har gjort denne turen mulig for meg, for jeg har hatt det helt fantastisk den siste uken. 

Det å komme tilbake til Maryland hadde jeg litt blandene følelser om. Tror det blir greit når jeg kommer tilbake til rutinene igjen. En ting er sikkert, har fått mange nye minner den siste uken. 

Det var deilig å ta seg en liten "pause" fra alt også. Bare leve litt uten å tenke så mye. 

Nå er det ikke lenge igjen av utvekslingsåret mitt, og har mye fint å se frem til den siste delen. Er litt enklere å komme hjem fra paradis, med det i bakhodet. 

Én kommentar

Thea

25.02.2014 kl.08:18

SÅ koselig! gleder meg massee til å lese mer om Hawaii!<3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡