BELO TRIP HAWAII

♡ ♡ ♡

Amerikansk tid: 21:50 - Norsk tid: 3:50

 

Jeg reiser jo til Hawaii på lørdag, og av den grunn tenkte jeg å skrive litt om nettopp det. 

I November fikk jeg en mail fra BELO USA, som er en organisasjon som har turer til forskjellige steder i USA. AFS studenter får muligheten til å reise på disse turene i løpet av året hvis de har lyst. Disse turene er ikke akkuratt i det billigste slaget, men etter hva jeg har hørt er de absolutt vert det. Man er jo bare utvekslingstudent i ett år, og det er ikke alltid man får mulighet til å dra til Hawaii. Selvølgelig var jeg mye frem og tilbake om jeg virkelig ville gjøre dette. Tilslutt satte jeg foten ned og bestemte meg for at jeg skulle dra. Har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg. Har jo litt nerver også, gi og med at jeg skal fly helt alene. Men på en annen side lærer man veldig mye av dette også. En gang må jo være den første uansett! Også har jeg greid meg helt "alene" i over 6 måneder, så det kommer nok ikke til å bli noe problem.

Karén Cecilie er utvekslingstudent i Chicago dette året, og hun skal på samme turen. Dette er jo bare et kjempe stort pluss, og gleder meg veldig til å se henne igjen. :-)) Hun skriver blogg hun også, og den kan du besøke ved å (->klikke her <-). I tillegg møter man jo også mange andre utvekslingstudenter, og det gleder jeg meg veldig til. De er i akkuratt samme situasjon som deg. Hvis det er noen som virkelig skjønner hvordan man har det, er det de! 

Programmet virker helt sinnsykt kult, og vi skal blandt annet lære å surfe. Har en følelse at det er veldig vanskelig, men har alltid hatt så lyst til å prøve! Jeg gleder meg så sinnsykt mye til denne turen! Kameraet skal selvfølgelig med, og solkremen også ;)) Gleder meg ufattelig mye til å oppleve alt Hawaii har å by på.


(bilder er lånt av hotellets hjemmeside: http://www.pacificbeachhotel.com/ )

Kommer nok til å skrive en del om hvordan det var når jeg kommer hjem! Hvis det er noe dere lurer på er det sikkert enklere å svare på spørsmål da! Jeg gleder meg i allefall veldig mye, og klarer nesten ikke å vente ;) Vi blogges når jeg kommer hjem!! 

 

Én kommentar

Kristi Pedersen

19.02.2014 kl.14:18

Hei! Så fin blogg du har! Jeg skal selv på utveksling skoleåret 14/15 :) jeg skal til australia og er kjempe spent! i går opprettet jeg meg en blogg(kristipedersen.blogg.no), der jeg skriver om utvekslingen og hverdagen min og det hadde vært veldig koselig om du hadde tatt en tur innom bloggen min en gang :) xoxo

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡