Snødager = Fridager

♡ ♡ ♡

Amerikansk tid: 13:27 - Norsk tid: 19:27

Heii!

I dag fikk vi fri fra skolen pga av glatte veier og snø. Noe som vi har fått flere ganger den siste tiden. De to siste ukene har jeg vel bare hatt 2 helt fulle skoledager. Skjønnte ikke helt greia i starten, men etter hva jeg har forstått er det fordi de er ikke er like vandt til det. De får ikke alltid snø hvert år, og det gjør at de ikke er like forbredt når den først kommer. Dette kommer jo helt ann på hvor i USA du er, men rundt her har de hvist ikke hatt så mye snø på mange år.  

I det siste har det ikke skjedd stort. Har hatt maange late dager hjemme i huset her, uten at stort mye har skjedd. Netflix og norsk godteri <33 har dagene bestått av. Har også sittet barnevakt for hunden. Synes jeg er veldig flink til det da. eheh, joa! Må innrømme at personlig synes jeg det er ganske kjederlig i lengden. Til tider kunne jeg like gjerne vært på skolen. Vi får jo ikke vite om det før på morningen, så er vanskelig å avtale ting med folk. I morgen har vi også  fra skolen, men denne gangen var det planlagt fra før, og har ikke noe med været å gjøre. Av den grunn kommer Shellie og Alec en tur senere i dag, og så skal de overnatte her til i morgen. 

Legger ved noen bilder fra en av dagene vi hadde skole, og fra bussturen hjem: 

 

På bildet over kan dere se Mainstreet i Frostburg! I den gaten ligger teaterskolen jeg går på, og hvis jeg har teater rett etter skolen pleier jeg å gå opp. Jeg har musikk på ørene, og kan love deg at det føles ut som om du vandrer i din egen film. Er sånn typisk Amerikansk småby gate, og er typisk det du kan se i Amerikanske filmer som tar plass i slike byer! (Eks: Har samme preg som Rosewood i Pretty Little Liars, hehe..)

Jeg har vært på litt musikal øving innimellom disse fridagene også. Synes det er veldig gøy, selvom de for det meste jobber med sang nummere og danser for tiden. Rollen min er for det meste med i scener, og derfor behøver jeg ikke være der før vi starter på scene arbeid. Men så har det seg sånn, at jeg har vært der litt uansett. Har nemlig fått hjelp av kor lærern min (som har ansvar for hele musikal produksjonen) på min engelsk uttale. Vi jobber rett og slett med å få vekk norsk-engelsken min så mye som mulig. Har problemer med noen få lyder vi ikke har på Norsk (eller jeg tror vi ikke har de, haha). Jeg synes dette bare er possitvt, og er glad for at jeg har muligheten!

Det har blitt veldig mye enklere å snakke engelsk. Har jo vært her i noen måneder, og det å skype med de hjemme på Norsk begynner å bli vanskelig. Er pluttselig mye enklere å snakke engelsk. I starten av utvekslingsåret lot jeg være å snakke. Var så sykt mye enklere å bare stå der, smile og nikke. Det var jo litt plagsomt, fordi jeg hadde så sykt mye å si/fortelle. Turte bare ikke, og var redd for å si feil! Når vi var ute å spiste, var jeg "flau" over å bestille maten osv. Ante ikke hva jeg skulle si! Nå derimot er jeg mer lik meg selv og prater i ett sett om jeg får muligheten. Jeg trenger ikke tenke på hvordan man sier ting før jeg prater, og synes det bare er gøy å faktisk kunne prate engelsk 24/7. Har litt problemer her og der, men derfor er jeg glad jeg får jobbet med kor læreren min i de små feilene jeg har på uttalen. 

Gi og med at det ikke er så mye som skjer, så er det ikke så mye å skrive om. Hvis det er noe noen vil høre om, så bare gi beskjed! Nå som jeg har fri fra skolen så mye pga været har jeg i det minste tid til det. Så hva har dere lyst til å høre om/hva skal jeg blogge om?

Nå er det bare en og en halv uke til jeg reiser til Hawaii. Gleder meg så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg til tider!! :)))

 

2 kommentarer

Thea

05.02.2014 kl.20:24

To skoledagen på to uker, not fair! Haha, men skjønner det kan være irriterende i lengden:) så bra at du snakker så mye på engelsk nå! Det er liksom deg <3 men jeg må vel lære deg å snakke norsk når du kommer tilbake, hihi! Så kan du lære litt engelsk uttale til meg, jeg kunne trengt det :):) dere må kose dere kjæmpemyæ etterpå! Missyou<3<3

Anna Marie

05.02.2014 kl.20:33

Thea: åå haha! Jaa, tusen takk :) Savner deg åå <33

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡