Godt nytt år!

♡ ♡ ♡

Amerikansk tid: 19:59 - Norsk tid: 1:59

De siste dagene har det ikke skjedd så stort mye. Det å starte på skolen i morgen passer meg derfor helt greit. Gårsdagen ble tilbrakt med venner, mat, New York Ball Drop og Honey Boo Boo på tven. Jeg ønsker alle godt nytt år, og takker for det fine året som har gått. Har skjedd utrolig mye fint, og er takknemlig for alt. Gleder meg til alt 2014 har å by på, og klarer nesten ikke å vente til noen av tingene. Begynner allerede neste uke med skolemusikalen, så det blir bra! Slenger med noen bilder fra de siste dagene: 

Dette var julegaven jeg gav til vertsfamilien, og vaffler med brunost ble en favoritt blandt mange.
Selvfølgelig ble peanøttsmør på vaffler prøvd ut også. Peanøttsmør er veldig populært her nemlig. De har til og med peanøttsmør godteri..

Mine amerikanske venner lærer å snakke norsk av både meg og google translate for tiden...
Takk til alle som har gjort 2013 til et så bra år! :-)

Én kommentar

auroramohn

05.01.2014 kl.22:53

Tusen takk for kommentaren du la igjen på bloggen min! Jeg setter kjempe stor pris på tipsene og motiviasjonen :D Kos deg videre på utveksling, og godt nyttår til deg også! Klem

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡