Amerikansk julefeiring

♡ ♡ ♡

Amerikansk tid: 18:13 - Norsk tid: 0:13

Julefeiringen i år ble for min del noe helt annet enn det jeg er vandt til. Det å ikke være hjemme på julaften var ikke enkelt, men taklet det egentlig bedre enn forventet. Julen kom veldig brått på, og hadde hørt at dette var den vanskligste tiden i løpet av utvekslingsåret. Av den grunn ble jeg og familien min enige om å ikke skype på selve julaften. Dette synes jeg var ganske lurt, og var enklere å komme gjennom julen uten det. Høres sikkert veldig rart ut, men sånn ble det! I tillegg, hadde jeg i bakhodet gjennom det hele at dette blir noe helt annet; Amerikansk jul. Og sammenlignet ikke julen hjemme med den. Av den grunn gleder jeg meg derfor bare ekstra mye til neste jul.

Her skjer det meste den 25.desember! Så den 24.desember (christmas eve) var det en helt vanlig dag, men vi var også i kirken og kjørte deretter litt rundt her for å se på hus med sinnsyke juledekorasjoner på kvelden. Dagen etter var det åpning av gaver, spising av mat og julesselskap hos Alec og Shellies bestemor på kvelden. Dagen var fyllt med nye opplevelser, og var veldig gøy!

Dette var julegaven fra meg til hunden! ...Enough said.


Amerikansk jul var en fin opplevelse. Annerledes, men gøy!  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på dramalinja, og skoleåret 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til USA. Håper du liker bloggen min! :)


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡